En bröllopsfotograf i Uppsala

Hej igen, alla mina härliga läsare, och välkomna tillbaka hit till bloggen och ännu ett inlägg! Som många av er kanske redan är väl medvetna om så gifta ju jag mig med min sambo nu för inte så länge sedan och skrev även om det lite här på bloggen. Roligt nog så fick jag in rätt så många frågor och funderingar från en läsare, då ni verkade vilja veta lite mer kring vår bröllopsfotograf samt vilken fotograf här i Uppsala som jag kan rekommendera till alla ni som nu då kanske också är i behov av en duktig fotograf i Uppsala eller någonstans där omkring.

Jag tror faktiskt att vår bröllopsfotograf erbjuder sina tjänster runt om i världen om jag ska vara helt ärlig, men eftersom att det nu är så pass många som har efterfrågat detta och också, precis som jag då, befinner er i Uppsala eller någonstans i dess omnejd, så kände jag bara helt enkelt att detta skulle kunna vara rätt så behjälpligt att dela med mig av här på bloggen. Hur som helst, så heter den fotograf som vi alltså då valde att anlita till vårt bröllop inget annat än August Järpemo Fotograf & Webbdesigner och jag tycker personligen att han verkligen är superduktig när det kommer till det som han sysslar med. Precis som hans företagsnamn antyder så arbetar han även som webbdesigner och skapar hemsidor då bland annat, men eftersom att just vi valde att anlita hans professionella tjänster som bröllopsfotograf, så är det endast det som jag till hundra procent faktiskt kan rekommendera för er alla. I vilket fall som helst så är vi otroligt nöjda med de bilder och minnen som vi fick genom att vända oss till just August Järpemo Fotograf & Webbdesigner och det är någonting som vi kommer att vara tacksamma över för alltid!